JA HOOR, VAT HET MAAR PERSOONLIJK OP: In de jaren dat ik werkzaam ben als muzikant, maar ook daarvoor al, heb ik het geluk gehad om veel bijzondere en inspirerende mensen te mogen ontmoeten.

Ik kan echt ontzettend vrolijk worden van iemand die dingen net even “anders” ziet. Zangers, songwriters, kunstenaars, dansers en in mijn geval fluitisten hebben mij altijd gefascineerd en geïnspireerd. Wat gaat er in iemand om tijdens het maken van een schilderij, waarom kan ik ademloos kijken naar een dansvoorstelling?

Waarom maakt de ene zanger of zangeres meer in mij los dan de ander? Waarom verandert de chemie van een band als er één andere muzikant in zit? En hoe zit dat met een koor? Ieder koor heeft zijn eigen “persoonlijkheid”. Hoe bijzonder is het om zomaar op een doordeweekse dag ineens een gesprek met iemand te hebben waar het mee klikt. Toen ik besloot om een eigen theater concert te gaan geven werd het duidelijk dat het om hen ging…het is een ode aan DEZE mensen. Ze geven mij lucht. Breeeze….