"People who show you new music are important" 

Een brede interesse in elke vorm van muziek zorgde ervoor dat mijn hele leven er mee gevuld werd.

In het begin van mijn tienerjaren luisterde en speelde ik  met veel plezier klassieke muziek. Mede dankzij mijn enthousiaste fluitdocente ging er op een dag een lampje branden; Ik wilde naar het conservatorium!

Ik maakte kennis met alle stromingen in de klassieke muziek tijdens mijn studie op het conservatorium.Vooral de  impressionistische periode raakt mij nog steeds tot in mijn kleine teen. Debussy was één van mijn favoriete componisten.

Ik studeerde in 1996 af op het conservatorium in Maastricht. 

"Groove, passie, warmte en vrijheid in tekst en klank"

Naast mijn klassieke opleiding  bleef de lichte muziek altijd met mij mee reizen. Zo kon ik mijn dag starten met Bach en eindigen met bijvoorbeeld stevige rockmuziek.

Door de jaren heen speelde ik ook  in een jazz combo en  begon ik hier en daar ook een beetje meer te zingen.  Mijn lage jazzy sound bleek goed te passen bij het repertoire waar ik mij nu het meest in thuis voel.

Aretha Franklin, Ella Fitzgerald , Diana Krall, Gregory Porter en Sabrina Stark zijn niet meer weg te denken op mijn spotify list en mijn repertoire.

Veel inspirerende muzikanten zorgen er ook nu nog voor dat ik ben wie ik ben op muzikaal gebied. Door mijn veelzijdigheid kan ik je ook veel bieden.

Stuur mij een mail als je nu al benieuwd bent naar meer.