Met ”On my way” ben ik een nieuwe koers gaan varen. Samen met mijn broer Michiel (bassist) en Erwin (gitarist) worden er 4 nieuwe liedjes geschreven. Ik had inmiddels ontdekt dat ”het onderweg zijn” voor mij  nog wel belangrijker is dan het uiteindelijke doel. En dat is waar ”On my way” voornamelijk over gaat;  Verliefd zijn op het verlangen.

Ameland is voor mij DE plek om te gaan schrijven. Inspiratie in overvloed door de rust en de weidse uitzichten van het eiland. ”Between sunshine and rain” en ”Take it slow” zijn daar geboren en ”Date” kwam daar vlak achteraan.

”The alarmclock didn’t wake me, but a breeze in my head, that was gone for so long”

”Come sweetheart, please sing with me”

”Just retiring in my wooly soft cave”

”Time is resting”

”Give me some adventure. You’ve got to press my enter”.

Verlangen is vaak een thema in mijn songteksten; Verlangen naar vrijheid, rust, passie, perfectie en betrokkenheid zijn terug te vinden in deze eerste vier liedjes. 

 De EP die in november 2019 uitkwam, werd opgenomen in de studio van TJamp Records. Theo Janssen zorgde als producer voor extra laagjes, waardoor de verhalen in de liedjes nog meer tot zijn recht kwamen.