NIEUWS: Nr.6 in de Gelderse top 100

Het is echt waar!

Oktober en november stonden in het teken van de Gelderse top 100. Op 6 oktober kreeg ik een appje van Eric v.d. Berg met de lijst met artiesten die genomineerd waren om in de top 100 van Gelderland te komen.

Hij schreef: “Je bent te kiezen! ACTIE!

On My Way

“On My Way” ging voor een fijn plekje in de Gelderse top 100.

En actie kwam er hoor. Nadat ik alle familie, vrienden kennissen en connecties op social media had gemobiliseerd, verzon ik ook nog een actie rondom mijn verjaardag op 16 oktober. Op 2 november kreeg ik de lijst 100 t/m 11. Ik had niet meteen door dat 10 t/m 1 ontbrak maar kon het niet geloven dat ik in de top 10 zat! Om de spanning gezellig op te voeren zou op de dag zelf (7 november) pas bekend zijn op welke plek ik terecht was gekomen.

Ik kreeg een uitnodiging om te gaan videobellen in de uitzending en zag en hoorde  ‘’On My Way’’ langzaam steeds een stukje hoger op de lijst komen. Tijdens “Deurdonderen” van Normaal, die op 7 stond werd het duidelijk:

Ik sta op nummer 6!

Het allereerste lied dat ik heb geschreven staat op 6! Het lied dat zo heel dicht bij mezelf ligt en dat de laatste 3-4 jaren beter omschrijft dan elk ander lied dat ik ooit nog zal gaan schrijven. Het onderweg zijn dat zo belangrijk voor me is geworden, veel belangrijker nog dan het einddoel. De lichtheid en de zomerse groove waar ik zo van hou, is dankzij een paar geweldige muzikanten en producer een heel belangrijk onderdeel van de song geworden. Terwijl ik dit schrijf heb ik al weer zin in de zomer.

Iedereen die op mij gestemd heeft: Enorm bedankt!!